Atlantidaforum Vam predstavlja knjige Vere Bojičić u kojima možete naći Vaš put. Put spoznaje i samospoznaje.

Puteve znanja kojima svi mi težimo. Kontaktirajte nas telefonom ili e-mejlom radi dobijanja Vašeg primerka.

Znanje je tu samo ga treba prihvatiti.

 

ZNANJE NA DAR OD IZVORA - 2012. godina

knjiga 2012

 

POVRATAK U RAJ – ELEKTRA ISCELJIVANJE - 2010. godina

povratak u raj 2010

U ovoj knjizi se nalaze  znanja postanja, ali su prikazana u jednom delu i  kao tehnika da bi ljudima i bez razumevanja postala primenljiva. I ova knjiga je zaštićena kao intelektualna svojina, jer je vodič za primenu novih tehnologija.

PARALELNI SVETOVI – Kod znanja - 2008. godina

paralelni svetovi kod znanja 2008

Ovo je knjiga koju čovečanstvo čeka. Daje jasne odgovore na pitanja iz svih oblasti. Zaštićena je kao intelektualna svojina jer nudi znanja za budućnost kroz nove tehnologije. Govori i o nevidljivom dogadjaju koji se odigrao u oktobru 2007. Vera je svoju misiju ispunila, zemlju je sa Bogom spojila i započela smenu vlasti na Zemlji. Srpski narod je svoju misiju ispunio da se na Zemlji za veru i carstvo božije vredi boriti. Ove četiri knjige su, u stvari, priča o veri ispisane bez tog spoznanja do samoga kraja.

ANTENA - 2005. godina

antena 2005

Dok se odmara u prirodi sa drugaricama junakinja koristi priliku da im pokaže ispisane slike. Prikaz je dvojan jer slike govore o zemaljskim sistemima vlasti nad ljudima ali i o nebeskoj pravdi. Priča vodi u centar znanja ka elmatu i elumu gde sve počinje, gde se dar života radja. Ništa je misao, čisto znanje. Uostalom pročitajte.

POKLON RATNICE - 2004. godina

poklon ratnice 2004

Ratnica je vera. Opozvala je neznanje i počela da koristi centralni mozak. Čudesan svet se otvorio, može da pita šta hoće, može da putuje gde hoće. Na svako pitanje koje zna da postavi stiže jasan odgovor. Nije to priča naučne fantastike već moć koje se čovek odrekao. Liči na fantastiku ali nije, već je istina koju vam poklanja ratnica neba.

U SUSRET SEBI - 2003. godina

korice u sus

Opisuje dogadjaje nekoliko meseci pre dolaska svesnosti. Susret junakinje sa dva čoveka,oba  je videla davno u vizijama, koji su joj svaki na svoj način dali odgovore koje nije znala. Konačno spoznanje je da i najbolji ljudi na ovoj planeti se nalaze pod vlašću zla. U ovoj knjizi započinje sa otkrivanjem tajni života i smrti. Susret sa sobom vodi ka susretu sa Bogom. 

Posetioci

Beograd

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates